söndagen den 31 oktober 2010

Bio “Farsan”

Film i Värmland var på Tjolitta och visade film, det ingår i “Kultur på Landsbygden”. Det var det näst sista arrangemanget i det här projektet.

Först visade de en kort film på ca 20 min från olika ställen i värmland som haft filmvisning med intervjuer och olika inslag från de platser de varit och visat film på. När den var slut blev det fikapaus och det fanns möjligheter att köpa godis och popcorn i serveringen. Det kom ca 45 personer.

Filmen som visades hette “Farsan” och var en komedi gjord av Josef Fares. Som farsan Azis spelade Jan Fares. Torkel Petterson, Hamadi Khemiri, Nina Zamjani, Anita Wall mm, var några av skådespelarna.

Utanför “Jörgens cykel” sitter tre vänner. Jörgen är räddd för att bli lämnad, Juan är orolig för hur hans labrador mår, men Farsan mår suveränt bra. Han är snygg, lagar god mat och vet hur kvinnorna ska tas. Så börjar filmen…..

Festkommitten Lena J Monica Lena E